Äntligen har vi tagit tag i golvslipningen

Inredning och annan omgörning hemma är något som man många gånger kan göra på egen hand, jag vet. Men när man är så ohändig som jag är så är det inte alls vidare lätt utan då får man anlita hjälp. Det spelar ingen roll att det är ett litet projekt eller ett stort. Jag kan varken slipa golv eller riva väggar.

Vid projekt som rör bland annat golvslipning i Linköping så kan det vara skönt att få hjälp av kunniga hantverkare för att kunna vara säker på att det verkligen blir ordentligt gjort. Därför föll vårt val hemma på att ta hjälp från de på Mr Woodchuck. För att vi hade hört att de skulle vara väldigt bra. Och det är alltid väldigt tryggt att ta hjälp av sådant företag, som man faktiskt vet någonting om och som man har hört gott om snarare än att anlita företag som man inte har hört någonting alls om sedan tidigare.

Golvslipningen här hemma är något som vi borde ha gjort för länge sedan, men det har blivit så att vi har skjutit upp det alldeles för länge egentligen. Men vi har haft fullt upp med annat och inte heller riktigt kände för att få hem hantverkare. Även om man inte gör själva golvslipningen själv utan av golvslipare från Mr Woodchuck i Linköping så är det ändå någonting som blir lite jobbigt eftersom vi måste ha hantverkare som springer in och ut hemma hos oss i flera veckor.
Och det är lite jobbigt att inte kunna slappna av ordentligt i ens egna hem.