Räng Total AB

Jag har släkt i Trelleborg, de har precis byggt ett nytt hus. Ett hus som de till stor del har målat själva tack vare arkitekt och det är en riktig skapelse må jag säga! Till detta hus så har de byggt ett stort trädäck runt hela huset, igenom det så har de gjort en damm som delar däcket i två sektioner. Det är en firma som heter Räng Total AB som har byggt trädäcket och jag har hört att de har gjort liknande skapelser tidigare. Vi ska åka och besöka dem snart och det ser hela familjen fram emot. Det är alltid kul att se hur en byggplats har blivit en villa. Räng Total, firman som byggde deras däck, har också gjort arbetet med trädgården, uppfarten och framsidan. Det är en byggfirma i Trelleborg, Vellinge och Svedala. Jag kommer från en släkt som gillar nybyggnationer så därför är vi alla väldigt engagerade. Men snart är det jul och det ska firas med ledighet och god mat hemma med familjen. På fredag jobbar jag halvdag sen är det verkligen ledighet som gäller.