Behöver hjälp av ett glasmästeri

Hej vänner! Jag har en liten plan för min uteplats som jag har på tomten i Lund, men det krävs i så fall hjälp av ett glasmästeri. Nu ska ni iallafall får höra hur min plan lyder. För några veckor sedan så införskaffade jag mig en badtunna som jag tänkte att jag kunde njuta i under de kvällarna här nere i Lund, det fanns dock ett litet problem. Jag ville inte bara sätta ner ekipaget rakt ner på gräset, då hade snart hela tunnan varit full med grässtrån och den är jag inte så sugen på att rengöra varannan dag. Så jag behövde någonstans att ställa den. För att lösa det problemet så åkte jag till närmaste bygghandel i Lund och köpte stenplattor så att jag kunde bygga mig en liten uteplats. Det är nu löst men det känns som att det är någonting som fattas, någon form av staket eller räcke runt uteplatsen som ramar in det lite mer. Jag har funderat länge vad för typ av inramning som kan tänkas vara snyggast att använda och till slut har jag nu kommit fram till att det bästa alternativet är nog glasväggar. Det är här ett glasmästeri kommer att krävas, ett staket hade jag kunnat bygga själv utan några konstigheter. Däremot måste jag nog låta ett glasmästeri ta över från här, det är långt bortom mina kunskaper att hantera glasskivor. Så det enda som återstår nu är att kontakta något glasmästeri i Lund som kan hjälpa mig med det här, det kan ju inte vara så svårt tänker jag. Jag tror detta kan bli riktigt bra, nu har jag iallafall en uteplats och en badtunna vilket inte är helt fy skam om jag får säga det själv. Vi får se lite när nästa blogginlägg kommer, men det blir nog inte för ens nästa vecka så jag får önska er en trevlig helg!