Mina föräldrar behövde hjälp inom vvs

Tjenixen bloggen! Här sitter jag i Sveriges sydligaste stad, nämligen Ystad. Vad gör jag så här söderut kanske många av er tänker, men det är faktiskt som så här att i den lilla mysiga stad så växte jag upp. Men jag har ju inte åkt ner till Ystad bara för att jag vuxit upp här, utan mina föräldrar bor här nere och de behövde någon med kunskaper inom vvs. Så egentligen vet jag inte varför de ringde mig, men givetvis kom jag ner för att försöka hjälpa mina föräldrar och sen även få spendera lite tid med dem. Jag kan inte riktigt svara på vad det var för typ av hjälp med vvs som behövdes men det var någon vattenkran som strulade med varmvattnet, hur som helst fick jag ringa någon som verkligen kunde det där med vvs för jag var kunde inte fixa det för fem öre. Men nu är det åtgärdat iallafall så nu är det en hel helg nere i Skåne som gäller för mig, vi får se lite vad som händer. Ikväll kommer jag träffa lite gamla barndomsvänner som jag gick i skolan med och som fortfarande bor kvar i Ystad, det ska bli riktigt kul att få träffa dem igen. Vad vi ska hitta på återstår att se, jag var lite sugen på bowling men jag vet inte riktigt vad de andra känner för. Det hade varit kul att hitta på någon aktivitet men samtidigt så har vi så mycket att prata om, vi har ju träffats på flera år och så det finns en hel del förlorad tid som man vill ta ikapp. Jag tänker faktiskt att jag kommer börja åka ner till Ystad lite oftare nu i framtiden, det är väldigt trevligt här nere och jag känner att det är skönt med ett miljöombyte då och då.